sony rx-650 HELP!!! (cmos checksum error)

Hot-swapping and Boot-Block flash & Boot block flash and floppy support
Post Reply
sureshot
New visitors - please read the rules.
Posts: 3
Joined: Fri Jun 27, 2003 6:03 pm

I went to upgrade my bios from the sony website. I found the bios update 1004 from 1002 listed for my model of pc pcv rx-650. I downloaded the the update & saved it, then opened it. After the update was complete I restarted the pc.......now all i get is cmos checkum error - defaults loaded

press f1 to continue press f2 to setup....but NOTHING happens.

I thought since it was on sony site & was for my model would not hurt..anyone know how to fix this??? please help, adam


adresler@lvcm.com
Last edited by sureshot on Sun Jun 29, 2003 12:58 am, edited 1 time in total.
Rainbow
The UniFlasher
Posts: 3122
Joined: Wed Mar 20, 2002 4:16 pm
Location: Slovakia
Contact:

Try clearing the CMOS.
BTW.: 1002, 1004 - looks like there's Asus board inside.
Patched and tested BIOSes are at http://wims.rainbow-software.org
UniFlash - Flash anything anywhere
sureshot
New visitors - please read the rules.
Posts: 3
Joined: Fri Jun 27, 2003 6:03 pm

I have pulled the battery out if thats what u mean.
the model on motherbord is p4b266-lm
edwin
The Hardware Archivist
Posts: 6274
Joined: Wed Mar 20, 2002 7:11 pm
Location: Netherlands
Contact:

Interesting. Have you tried a new battery?
edwin/evasive

Do not assume anything

System error, strike any user to continue...
sureshot
New visitors - please read the rules.
Posts: 3
Joined: Fri Jun 27, 2003 6:03 pm

i also have a jumper on motherboard that says 1&2 clear cmos 2&3 normal. I put it on 1&2 and turned power on then off but still nothing. Why would I need to replace battery? new batt any different?
Post Reply