Acer Aspire L3600

Questions that don't belong in the other forums.
ld.rireal
New visitors - please read the rules.
Posts: 2
Joined: Mon Mar 26, 2012 6:07 am

Re:

Post by ld.rireal » Mon Mar 26, 2012 6:22 am

asus 1 acer 0 wrote:Working Now!. Cleared the CMOS and this seemed to do the trick. I definately recommend a bios repair store, very helpful and a very quick response time.

How do you cleared the CMOS? Thanks in advance...

Bios-Chip24com
New visitors - please read the rules.
Posts: 3
Joined: Fri Aug 02, 2013 11:04 am

Re: Acer Aspire L3600

Post by Bios-Chip24com » Fri Aug 02, 2013 11:22 am

Hello,

i'm searching for R01-A0 Bios for this Acer Aspire L3600 Motherboard.
Can someone help me?

edwin
The Hardware Archivist
Posts: 6206
Joined: Wed Mar 20, 2002 7:11 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: Acer Aspire L3600

Post by edwin » Fri Aug 02, 2013 4:34 pm

There's these:
ftp://ftp.acer-euro.com/desktop/aspire_l3600/bios/

and that's it. Why would you want to have an "older" version?
edwin/evasive

Do not assume anything

System error, strike any user to continue...

Bios-Chip24com
New visitors - please read the rules.
Posts: 3
Joined: Fri Aug 02, 2013 11:04 am

Re: Acer Aspire L3600

Post by Bios-Chip24com » Sat Aug 03, 2013 2:57 pm

edwin wrote:There's these:
ftp://ftp.acer-euro.com/desktop/aspire_l3600/bios/

and that's it. Why would you want to have an "older" version?

Hello,

it isn't an older Version!!
There 2 different Acer Aspire L3600 motherboards.
The one is with R01-A0 Bios Version and the other with R01-B0 Version.

Post Reply