QDI does not know what the chipset is for

BIOS Questions that don't belong in the other forums. Read them!
Post Reply
Rainbow
The UniFlasher
Posts: 3122
Joined: Wed Mar 20, 2002 4:16 pm
Location: Slovakia
Contact:

Sun Apr 07, 2002 10:00 pm

QDI does not know what chipset does and what does not...

http://www.qdigrp.com/qdisite/eng/support/f_vx.htm:
Q4. Does the VX series mainboard support the Hard Disk larger than 8.4G?
No, Because the VX Chipset doesn't support the Hard Disk larger than 8.4G.

That's very funny...
Patched and tested BIOSes are at http://wims.rainbow-software.org
UniFlash - Flash anything anywhere
edwin
The Hardware Archivist
Posts: 6231
Joined: Wed Mar 20, 2002 7:11 pm
Location: Netherlands
Contact:

Sun Apr 07, 2002 10:15 pm

wrong kind of memory limit (swap file) perhaps? :wink:

looks like they generalized the problem with SDRAM DIMM size...
Rainbow
The UniFlasher
Posts: 3122
Joined: Wed Mar 20, 2002 4:16 pm
Location: Slovakia
Contact:

Sun Apr 07, 2002 10:32 pm

They should write instead:
"No, because we are too lazy to make new BIOS."

They're "BIG brand", but for example DTK has i430FX BIOS which supports upto 32GB.
Patched and tested BIOSes are at http://wims.rainbow-software.org
UniFlash - Flash anything anywhere
gangsta
BIOS Rookie
Posts: 32
Joined: Thu Apr 04, 2002 6:31 pm

Mon Apr 08, 2002 5:54 am

hmmm... that is very interesting to know.
I have a VX mobo, P1 200MMX, what is the HD limit you say.. 8.4?

is this for all brands... mine was iPC , which disappeared a few years ago.
As usual with these funny name companies of course!

I don't recall who made the mobo, I'd have to check it later on.
Post Reply