Search found 9 matches

by kotarak
Thu Jun 23, 2011 7:02 am
Forum: Video (VGA) and other BIOS/Firmware
Topic: ECS 661GX-M problem 1440x900 (int. video)
Replies: 3
Views: 1479

Re: ECS 661GX-M problem 1440x900 (int. video)

I am very sorry. When I saved the bios with the utility, its name was fxm110. I logically thought and realized that in fact my motherboard has another model, then says CPU-Z. I downloaded a BIOS for ECS 661FX-M. It's 256 kb and succesfully updated. After installing newer driver I have 1440*900 res. ...
by kotarak
Wed Jun 22, 2011 7:16 am
Forum: Video (VGA) and other BIOS/Firmware
Topic: ECS 661GX-M problem 1440x900 (int. video)
Replies: 3
Views: 1479

ECS 661GX-M problem 1440x900 (int. video)

Hello. Help please. I can not set the resolution to 1440x900 integrated graphics card. I tried to update bios downloaded from here http://www.wimsbios.com/files/vgabiospatched/bios.jsp Flash utility says error "File size does not match the BIOS from your motherboard" When I save the original BIOS of...
by kotarak
Tue Feb 16, 2010 9:12 pm
Forum: Power Management problems
Topic: Resume After Powerfailure Mod
Replies: 5
Views: 7311

Re: Resume After Powerfailure Mod

Jason, unfortunately it doesnt look like there is one. i have a system using this same motherboard that also really needs to be on as close to 24/7 as possible, after finishing setting everything up i went to the bios to ensure that this option was on, but sadly it doesnt exist.... the closest thing...
by kotarak
Mon Jun 01, 2009 10:38 pm
Forum: Other BIOS update issues.
Topic: Modifying motherboard BIOS to recognize pci sata card
Replies: 1
Views: 2529

Modifying motherboard BIOS to recognize pci sata card

I bought a cheap pci sata card off ebay that has the via vt6421a chipset and I'm guessing it is unbootable as the card is not recognized on bootup. I have tried installing Windows many times on this card but it never works. I have read up on this and found that these cheap cards usually do not have ...
by kotarak
Fri Apr 03, 2009 12:43 pm
Forum: In-depth High-tech BIOS section
Topic: Changing AMI logo and copyright on the left side of POST?
Replies: 5
Views: 4017

Double posting so this doesn't get missed. Thank you for fixing the link KW. I just wanted to add that it seems that all images in my bios (except for the fullscreen boot image) are at 50% width, including the AMI bios logo. Basically, the bios stretches the image to double width, so if you make a r...
by kotarak
Fri Apr 03, 2009 12:19 pm
Forum: In-depth High-tech BIOS section
Topic: Intel logo removal
Replies: 6
Views: 8071

Strange. With mine, it's not a jpeg. It's actually three different images packed into one file, I've come to find out. In a hex editor, you can see the separate headers in the file, and there appears to be a footer at the end as well. The three images are slightly different, and one looks like it mi...
by kotarak
Tue Mar 31, 2009 4:39 am
Forum: In-depth High-tech BIOS section
Topic: Changing AMI logo and copyright on the left side of POST?
Replies: 5
Views: 4017

On my Asus P6T Deluxe, module ID 1A is the AMI Bios logo. It's named "Small Logo(s)" and the file is a raw image format with a header. The file is 9890 bytes long. You can load it into Photoshop CS4 as a raw image (earlier versions should work too), and account for an 86 byte header, with a width of...
by kotarak
Tue Mar 31, 2009 4:25 am
Forum: In-depth High-tech BIOS section
Topic: Intel logo removal
Replies: 6
Views: 8071

Re: Intel logo removal

Need help on a couple of things. I have an Asus P5E VM-DO. AMI BIOS. Im able to change 1A(small AMI logo) and 0E(full screen logo), but I cant find where the small intel logo is located. What I want to do: Remove small intel logo in splash in bottom right hand side. Remove Post massage "Press Tab t...
by kotarak
Fri Feb 27, 2009 6:38 am
Forum: Other BIOS update issues.
Topic: Adaptec AHA-2940UW flash crash -- is repair possible?
Replies: 3
Views: 3278

This is probably too late now, but I've had a similar problem and was able to solve it successfully, so I thought I'd share - it might help someone else who will stumble across this thread. I have an AHA-2940UW adapter (there's a Dell sticker on it, but no "S" at the end of the BIOS, so I'm not 100%...