D201GLY2A goes wrong with LG W2243S (1980x1080)

Video, SCSI, modem, CDROM/CDR/CDRW, etc.
Post Reply
Leo_Odessa
New visitors - please read the rules.
Posts: 2
Joined: Mon Oct 26, 2009 4:15 pm

Mon Oct 26, 2009 4:35 pm

Hello, CP
I have Intel D201GLY2A board. It has a SiS 662 Mirage 1 igp on board (video bios 3.72).

I've got a LG W2243S LCD monitor with resolution 1980x1080/
I have updated all the drivers (monitor and sis662 - ver. 3.90/
It was possible to set the 1980x1080 resolution.

But when i set it the image of the worktable went out of the screen, so i could scroll it up and down, left and right.

After shutting down the computer and powering it on, everything was good.

But when i started Camfrog, my video driver got an error and switched off.

If there's any patch for my version if bios please help me.

Sorry for my English? but I really need your help.
cp
BIOS Guru
Posts: 1914
Joined: Mon Oct 21, 2002 9:07 pm
Location: Germany

Mon Oct 26, 2009 7:21 pm

After shutting down the computer and powering it on, everything was good.
sounds like the driver and all of your hardware is working fine.
But when i started Camfrog, my video driver got an error and switched off.
if there are errors caused by applications you should either avoid those applications, ask for a fix or ask SiS to fix their drivers :)
If you email me include [WIMSBIOS] in the subject.
Leo_Odessa
New visitors - please read the rules.
Posts: 2
Joined: Mon Oct 26, 2009 4:15 pm

Tue Oct 27, 2009 10:00 am

Thanks! Yesterday found a problem.
When installing sis driver showing the directory where it is the maximum resolution will be only 1680x1050 - don't know why.
After installing by opening setup file in the drier directory - everything is ok, and i can get resolution 1980x1080 or even higher.

Yesterday I've uninstall sis driver, and windows started to work with standard vga controller (something of that kind :). After starting Camfrog and choosing video settings, I've got and error (instead of sis driver crash), some kind of 3d bla-bla bla, and suggest me to set older visualization. After that cam is working correctly and camfrog works correctly too.

It interesting, because i could not set this camfrog option when using a sis video driver?, because of its failure.

That's it. Thanks a lot for your help
Post Reply