help with 1440x900 display p4s333vm sis650

Video, SCSI, modem, CDROM/CDR/CDRW, etc.
xi0utlawstarix
New visitors - please read the rules.
Posts: 5
Joined: Tue Nov 27, 2007 7:55 pm

Thu Nov 29, 2007 12:02 am

I need help getting the 1440x900 display on my new 19” wide screen monitor.

System: Asus P4S333-VM with Sis 650
I have updated the latest bios version from the manufacture website, beta version 1011.002 and driver, uvga_373.

http://support.asus.com/download/download.aspx
http://www.sis.com/download/download_step1.php

Please help
Thanks
cp
BIOS Guru
Posts: 1914
Joined: Mon Oct 21, 2002 9:07 pm
Location: Germany

Thu Nov 29, 2007 10:07 am

i can only see a 1008.004 beta bios. additionally there is a version with lan and one without. which one do you need? or just send me the direct link to the bios.
xi0utlawstarix
New visitors - please read the rules.
Posts: 5
Joined: Tue Nov 27, 2007 7:55 pm

Thu Nov 29, 2007 5:19 pm

sorry for the confusion and typo.
your right, the latest bios is 1008.004
i need the one without lan

thanks
cp
BIOS Guru
Posts: 1914
Joined: Mon Oct 21, 2002 9:07 pm
Location: Germany

Thu Nov 29, 2007 6:37 pm

patched bios sent...
xi0utlawstarix
New visitors - please read the rules.
Posts: 5
Joined: Tue Nov 27, 2007 7:55 pm

Thu Nov 29, 2007 7:39 pm

hey cp thanks...finally 1440x900 display
but i need the one with lan

sorry it was my mistake
thanks
cp
BIOS Guru
Posts: 1914
Joined: Mon Oct 21, 2002 9:07 pm
Location: Germany

Fri Nov 30, 2007 7:27 pm

patched bios sent...
xi0utlawstarix
New visitors - please read the rules.
Posts: 5
Joined: Tue Nov 27, 2007 7:55 pm

Tue Dec 04, 2007 5:30 pm

thanks cp
aproberts
New visitors - please read the rules.
Posts: 3
Joined: Fri Jan 11, 2008 3:36 pm

Fri Jan 11, 2008 4:59 pm

I have the same set up and wonder if I could be sent the patch.

I am very confused as to why I need it since SiS have an upgrade
and ASUS have a new BIOS. Is the 1440x900 standard more recent
than the company upgrades?

Thanks,
Tony
aproberts
New visitors - please read the rules.
Posts: 3
Joined: Fri Jan 11, 2008 3:36 pm

Fri Jan 11, 2008 5:22 pm

I think I need the lan version.
cp
BIOS Guru
Posts: 1914
Joined: Mon Oct 21, 2002 9:07 pm
Location: Germany

Fri Jan 11, 2008 8:41 pm

patched bios sent.
If you email me include [WIMSBIOS] in the subject.
formicae
New visitors - please read the rules.
Posts: 1
Joined: Fri Jan 25, 2008 6:42 pm

Fri Jan 25, 2008 6:45 pm

Hi, I am setting up an old computer with a new LCD at work. I could really use a patched BIOS (with LAN).
forid
New visitors - please read the rules.
Posts: 2
Joined: Thu Jan 24, 2008 3:41 am

Sun Jan 27, 2008 9:17 am

I also has a motherboard ASUS P4S333-VM, and have the same problem of getting no 1440x900 display when connecting to a new wide 19" LCD. Could you also send me the BIOS. Thanks.
cp
BIOS Guru
Posts: 1914
Joined: Mon Oct 21, 2002 9:07 pm
Location: Germany

Sun Jan 27, 2008 12:56 pm

sent.
If you email me include [WIMSBIOS] in the subject.
aproberts
New visitors - please read the rules.
Posts: 3
Joined: Fri Jan 11, 2008 3:36 pm

Tue Feb 12, 2008 11:19 am

aproberts wrote:I think I need the lan version.
The patch worked perfectly. Sorry it took so long get back to you on this one.
Thanks very much for your help.

Cheers,
Tony
FSharpe
New visitors - please read the rules.
Posts: 1
Joined: Wed Feb 13, 2008 8:07 pm

Wed Feb 13, 2008 8:09 pm

I also have the same problem and ASUS never seems to update any of its technical support downloads. I believe I need the LAN version of the bios as well. THanks
Post Reply