Search found 6 matches

by wielk
Sun Aug 23, 2015 6:23 pm
Forum: My hard drive isn't recognized
Topic: Kingston hyperx predator pcie ssd booting problem
Replies: 8
Views: 12128

Re: Kingston hyperx predator pcie ssd booting problem

If the boot order is set then the board should follow it, if not, there's a piece of hardware not cooperating or there's a bug or... the CMOS battery may be low. Replace the CR2032 3V lithium coin cell battery. After you have done that the bios has been set to default settings, so restore the setti...
by wielk
Fri Aug 21, 2015 7:23 pm
Forum: My hard drive isn't recognized
Topic: Kingston hyperx predator pcie ssd booting problem
Replies: 8
Views: 12128

Re: Kingston hyperx predator pcie ssd booting problem

It tries to boot from the CD but fails. So I am trying to get that one out of the mix. I want to see if the board fails to boot from the SSD or indeed the CD is dysfunctional. I think the problem is that the bios doesn't remember that it should boot from the SSD, but when it boots, by putting a boo...
by wielk
Mon Aug 17, 2015 10:17 am
Forum: My hard drive isn't recognized
Topic: Kingston hyperx predator pcie ssd booting problem
Replies: 8
Views: 12128

Re: Kingston hyperx predator pcie ssd booting problem

What is the make and model of your power supply and how does your system react if you physically disconnect the CD/DVD-player?
It's a Antec TruePower Quattro ATX2 850. I never did physically disconnect my CD player.
I think it is a BIOS problem, that's why I posted in this section.
by wielk
Fri Aug 14, 2015 3:13 pm
Forum: My hard drive isn't recognized
Topic: Kingston hyperx predator pcie ssd booting problem
Replies: 8
Views: 12128

Kingston hyperx predator pcie ssd booting problem

I bought the Kingston hyperx predator pcie ssd a few days ago, and put it on my Asus P6T motherboard in a PCIex16 slot. My system (Windows 7 64 bit is on this ssd. But now every time I boot I get the message: " CD-ROM Boot Priority .. No Medium, Reboot and Select proper Boot Device or Insert Boot Me...
by wielk
Tue Jun 14, 2005 9:36 pm
Forum: Other BIOS update issues.
Topic: Checksum bad after flashing Asus P5GD1
Replies: 2
Views: 2594

Checksum bad after flashing Asus P5GD1

When I upgrade new MB Asus P5GD1 to (AMI) Bios version 8.05 or 9.01 I get message "CMos checksum bad. Overclocking failed." But I was not overclocking, I used the deafult Bios settings. When I then boot up WindowsXP, new hardware is found: secondary IDE channel. But this driver cannot be installed. ...