CPU VOLTAGE

Don't ask how to over-clock.
Post Reply
jumenwoke
New visitors - please read the rules.
Posts: 13
Joined: Mon Apr 22, 2002 6:12 am
Location: CANADA
Contact:

PLEASE CAN SOMEONE TELL ME AT WHAT VOLTAGE PIII 300 RUNS?
JOHNNY
NickS
BIOS Bodhisattva
Posts: 3145
Joined: Fri May 03, 2002 10:34 am
Location: Thames Valley, UK

Does such a thing exist ? Taking a quick look at Tom's Hardware, they seem to think that the PIII came in at 450 MHz.
Denniss
BIOS Guru
Posts: 3153
Joined: Thu Mar 21, 2002 8:16 pm
Location: Near Hannover (CEBIT) Germany
Contact:

Maybe a 450(FSB100) on a FSB66 board ?
Or a 600(FSB133) on a FSB66 Board ?
Usually 2.00V for Katmai(512KB external L2-Cache) types or 1.6V to 1.75V for Coppermine(256KByte On-Die L2-Cache) types
soupy
Absentee administrator
Posts: 1086
Joined: Thu Mar 21, 2002 1:06 am
Location: Ontario, Canada
Contact:

Flash your BIOS at your own risk.
edwin
The Hardware Archivist
Posts: 6274
Joined: Wed Mar 20, 2002 7:11 pm
Location: Netherlands
Contact:

P2-300 is 2.8V IIRC
edwin/evasive

Do not assume anything

System error, strike any user to continue...
Denniss
BIOS Guru
Posts: 3153
Joined: Thu Mar 21, 2002 8:16 pm
Location: Near Hannover (CEBIT) Germany
Contact:

P2-300 exist as Deschutes with 2.00V ,too
Post Reply