Intel Bios Update

Questions that don't belong in the other forums.
Post Reply
AL HUSKETH
New visitors - please read the rules.
Posts: 9
Joined: Fri Jun 06, 2003 1:54 am

8) Need an Intel pd_bios3.exe Update!
edwin
The Hardware Archivist
Posts: 6274
Joined: Wed Mar 20, 2002 7:11 pm
Location: Netherlands
Contact:

You mean you have version 3 or you want version 3?

Version 9 here:
http://downloadfinder.intel.com/scripts ... bmit=Go%21
edwin/evasive

Do not assume anything

System error, strike any user to continue...
AL HUSKETH
New visitors - please read the rules.
Posts: 9
Joined: Fri Jun 06, 2003 1:54 am

:D Have version 9, need version 3, Thanks AL
edwin
The Hardware Archivist
Posts: 6274
Joined: Wed Mar 20, 2002 7:11 pm
Location: Netherlands
Contact:

Hmm. I have dug through the entire FTP-site and it seems it's no longer online. Any particular reason why you want version 3?
edwin/evasive

Do not assume anything

System error, strike any user to continue...
AL HUSKETH
New visitors - please read the rules.
Posts: 9
Joined: Fri Jun 06, 2003 1:54 am

:? At this point digging in to 3DTOR file I've found that Packard Bell had Intel use version 5DTO to make their version 3, so at this point I'm going to try to Flah the chip with ver5 to get rid of the"R", then I should be able to flash it to vers.9 I'll return as soon as I've tried it to let you know of the results. Thanks and I would still like vers.3 if it could be found just in case! AL
AL HUSKETH
New visitors - please read the rules.
Posts: 9
Joined: Fri Jun 06, 2003 1:54 am

:cry: Well tried to flash it to ver5 and again locked out, the trick about changing the header didn't work! I'd be greatful if someone could help me find an answer to this perplexing situation. I'm being locked out as it states that it's unable to prepare for the flash erasure.
Rainbow
The UniFlasher
Posts: 3122
Joined: Wed Mar 20, 2002 4:16 pm
Location: Slovakia
Contact:

If you have currently a DT0R BIOS and you want to flash DT0, you'll have to use the recovery jumper.
Patched and tested BIOSes are at http://wims.rainbow-software.org
UniFlash - Flash anything anywhere
edwin
The Hardware Archivist
Posts: 6274
Joined: Wed Mar 20, 2002 7:11 pm
Location: Netherlands
Contact:

Yep, on this board that's probably the only way it is going to work.
edwin/evasive

Do not assume anything

System error, strike any user to continue...
AL HUSKETH
New visitors - please read the rules.
Posts: 9
Joined: Fri Jun 06, 2003 1:54 am

:P That was exactly the answer treat it as a bad flash and recovering with the jumper allowed me to update it! Thanks all! AL
Post Reply