No resolution 1440x900 with ACER Aspire T310

Video, SCSI, modem, CDROM/CDR/CDRW, etc.
Post Reply
mb_ffm
New visitors - please read the rules.
Posts: 3
Joined: Wed Feb 25, 2009 11:12 pm

I cannot choose the resolution 1440x900 with the ACER-PC. On board is the chip SiS 661FX. The mainboard is: E61ML

The VBIOS-Version is current 0.98.00.

I think, I need a patch of the latest BIOS.
Here is the link to the latest BIOS: Version R03-A0
http://support.acer-euro.com/drivers/de ... _t310.html

Thank you for your help!
Michael
cp
BIOS Guru
Posts: 1914
Joined: Mon Oct 21, 2002 9:07 pm
Location: Germany

patched and available on our download page. please check the sticky thread in this section for more information!
and please report back with the results. thanks.
If you email me include [WIMSBIOS] in the subject.
mb_ffm
New visitors - please read the rules.
Posts: 3
Joined: Wed Feb 25, 2009 11:12 pm

Is the patched BIOS already available?
i've got the message:
The requested URL /files/vgabiospatched/acer/aspire/e61ml/r03a0.zip was not found on this server.
edwin
The Hardware Archivist
Posts: 6273
Joined: Wed Mar 20, 2002 7:11 pm
Location: Netherlands
Contact:

direct link:
http://www.wimsbios.com/files/vgabiospa ... /r03a0.zip

(no aspire in the link)
cp, can you fix that link please?
edwin/evasive

Do not assume anything

System error, strike any user to continue...
cp
BIOS Guru
Posts: 1914
Joined: Mon Oct 21, 2002 9:07 pm
Location: Germany

oops, my bad! fixed.
If you email me include [WIMSBIOS] in the subject.
mb_ffm
New visitors - please read the rules.
Posts: 3
Joined: Wed Feb 25, 2009 11:12 pm

I have flashed the mainbord's BIOS of my PC with the patched one.
The patch was successful (':lol:')
The version of video bios is now 2.51.00

Now I can use the neccessary resolution 1440x900 of my Samsung Widescreen SyncMaster 943NW.

Thank you very much for your help!!!
Michael
Post Reply