Don't ask how to hack password. (BIOS Passwords)
#31938 by drek
Fri May 20, 2005 11:03 pm
I have an Ahead Click M9 Series notebook (www.ahead.es), I know that it's exactly as Mitac MiNote 8575.

The notebook is a Pentium 4 2Ghz with SIS650+SIS961 chipset and Insyde software Bios with version v1.02 (Bios it`s a PLCC32 model SST39SF020(A) 64x4k(256k))

In a system reboot, the notebook no display nothing until I open it and reset the bios. When the bios is reseted CMOS Failure settings appears in display and automatically enter in bios, but I only can leave the bios push "Esc" immediately enter in bios, if I make anything changes and push Save and exit or exit without save or power down, the system no display nothing.

If I push "Esc" the system try to boot, but the harddisk and DVD sometimes are detected and others not and although they are detected not runs properly. I only can boot using Net Boot PXE image. I have try to update the bios but the bios utility no runs properly by the utility or the bios chip? I don´t know it. Also I try uniflash utility but the program shows rare symbols in the right inferior corner just like if I try save the current bios in file and I only can reboot or power down and try another thing in 2 o 3 hours when bios reset (I have clear the bios battery for I don´t open the notebook every time, although I have try update the bios with putting bios battery).

I try too power on without Hard disk and DVD but I get the same described problem. somebody can help me?? some idea? :idea: :?:

Thanks!! :D