10/13/1998-ALADDIN5-2A5KKC39C

How-to identify your motherboard ?
Post Reply
Danck52
New visitors - please read the rules.
Posts: 4
Joined: Tue Dec 17, 2002 12:06 am

Hello,
I am in the process of trying to upgrade my bios. As stated above i have an ali aladdin 5 chipset.

In the upper left hand corner when i boot up it says:
Award Modular Bios v4.5PG
Copyright 1984-1998

In the lower left hand corner of this screen it says:
Aladdin5 2a5kkc39c-00

I believe the manufacturer is Chaintech....but on their support site they do not have a listing for super socket 7 motherboards....unless i missed it.

I am working with am AMD k6 3/380 cpu

Here is some additional information:
Program: Unicore BIOS Agent Version 1.9
BIOS Date: 10/13/98
BIOS Type: Award Modular BIOS v4.51PG
BIOS ID: 10/13/1998-ALADDIN5-2A5KKC39C
BIOS Eval: 10/13/1998
Chipset: ALi M1541 rev 4

Some of this information is redundant... :!:

I am looking for an upgrade that supports my cpu listed above.Can it be found?

Thanks...danny
Rainbow
The UniFlasher
Posts: 3122
Joined: Wed Mar 20, 2002 4:16 pm
Location: Slovakia
Contact:

Looks like Chaintech 5RSA0 board. The latest BIOS is
12/11/1998-ALADDIN5-2A5KKC39C-00
12/11/1998
http://www.chaintech.com.tw/FILES/5xMB/5RSA0C11.EXE
Patched and tested BIOSes are at http://wims.rainbow-software.org
UniFlash - Flash anything anywhere
Danck52
New visitors - please read the rules.
Posts: 4
Joined: Tue Dec 17, 2002 12:06 am

Thanks Rainbow for all your help....
The link that was posted isnt working for me though.....I'm not sure what the prob is.....maybe its an outdated page.....I dont know....Do you know of any other places I could try....

Thanks again, danny
Rainbow
The UniFlasher
Posts: 3122
Joined: Wed Mar 20, 2002 4:16 pm
Location: Slovakia
Contact:

Chaintech server down again... :evil:
Patched and tested BIOSes are at http://wims.rainbow-software.org
UniFlash - Flash anything anywhere
Danck52
New visitors - please read the rules.
Posts: 4
Joined: Tue Dec 17, 2002 12:06 am

I just picked up the update....just this second....we'll see if it works...thank-you vewry much...dannyboy
Danck52
New visitors - please read the rules.
Posts: 4
Joined: Tue Dec 17, 2002 12:06 am

I installed the new update that i downloaded onto a floppy and ran from a dos prompt....but i still have the same bios....maybe i did something wrong......????i'm not quite sure.....danny
edwin
The Hardware Archivist
Posts: 6273
Joined: Wed Mar 20, 2002 7:11 pm
Location: Netherlands
Contact:

data at the start of the string should have changed.
edwin/evasive

Do not assume anything

System error, strike any user to continue...
Post Reply